BEDRIJVEN

Enkele maanden geleden is het eerste project van het NIF begonnen genaamd Nanofixit.

De grootste retailers hebben zich gecommitteerd Nanofixit te verkopen

en Nanofixit is bij de grootste hiervan binnen twee weken gegroeid tot best verkopend product.

Voor meer informatie over deze, en andere, projecten verzoek wij u de brochure aan te vragen.

NIEUWSBRIEF

Registreer voor onze nieuwsbrief met de laatste updates en nieuws.

Nanotechnologie

Nanotechnologie

Is de techniek die het mogelijk maakt te werken met deeltjes in de grootte-orde van nanometers (afkorting nm, een miljardste van een meter). Dit is een schaal van grootte die net boven die van atomen (0,060 nm tot 0,275 nm) en eenvoudige moleculen ligt. Een criterium is dat een structuur in op zijn minst één dimensie minder dan 100 nanometer groot is. Veelgebruikte toepassingen van nanotechnologie zijn de emulsie van kleine deeltjes ('nanodeeltjes') titaniumoxide in verf- en vernissoorten, deeltjes in zonnebrandcremecosmetica, koolstof in geckotape (sterk plakband, principe bewezen, in ontwikkeling), zilver in voedselverpakking, kleding, verband, desinfectiemiddelen en huishoudapparatuur en cerium als katalysator bij verbranding.

Nanofixit

NanoFixit is als schermbeveiliging te gebruiken voor elk type telefoon of tablet en heeft een all-in werking: bescherming tegen krassen, straling en bacteriën en een perfecte fitting bij 3D touch screens. NanoFixit versterkt het scherm middels nanotechnologie. De bestandsdelen van het product stoten daarnaast iedere vloeistof af. Deze water- en vuilafstotende eigenschap zorgt ervoor dat schermen gemakkelijk schoon te maken zijn. De nanotechnologie, waaruit Nanofixit tot stand is gekomen, bevat titanium deeltjes met antibacteriële eigenschappen. Zo ontstaat er een coating die bescherming biedt tegen bacteriën van alledaags gebruik. NanoFixit lanceert in Nederland drie uitvoeringen: NanoFixit Phone is er voor de mobiele telefoon, NanoFixit Tablet beschermt het scherm van tablets en NanoFixit 3in1 is er speciaal voor de apparaten die het meest worden gebruikt. Een compleet pakket voor één tablet en twee telefoons.

De techniek

NanoFixit gebruikt een mix van nanotechnologie die zorgt dat het product het scherm van een elektronisch apparaat versterkt en hiermee krasbestendig maakt met een 9H hardheid. Standaard glas onder een microscoop is niet volledig glad maar zal altijd structuur hebben. NanoFixit zorgt voor de opvulling van de open ruimtes en maakt het glas ultiem hard, vuil en water afstotend.

Ontwikkeling

Aan het begin van 2014 besloot NanoFixit om de bestaande Nano technologische coatings verder te ontwikkelen en concentreren tot een speciale formule voor telefoons en tablets. Deze doorontwikkeling van de coating heeft geresulteerd in ‘s werelds sterkste vloeibare screen protector. Naast de productlijn gericht op bescherming tegen krassen en stoten zullen er in de toekomst meer producten beschikbaar komen. De antibacteriële werking die in de huidige NanoFixit producten al aanwezig is wordt als speciaal product verder ontwikkeld voor een actieve werking op de behuizing van mobiele toestellen en andere gebruiksvoorwerpen. Deze ‘Gadget Sanitizer’ gebruikt zilverdeeltjes om op actieve wijze bacteriën te doden. De productlijn die hierop volgt is een proactieve coating voor zonnebrillen, duikbrillen en skibrillen. Door hier een Nano-coating op aan te brengen worden de voorwerpen krasbestendiger en belangrijker nog, zullen de glazen minder beslaan.

Missie

NanoFixit stelt zichzelf als doel om marktleider te worden op het gebied van schermprotectie en wil daarbij ‘s werelds meest unieke en herkenbare merk worden. Met meerdere producten in de pijpleiding is de NanoFixit Liquid screenprotector de eerste in rij om deze doelstelling werkelijkheid te laten worden.

Laatste nieuws over Nanotechnologie